Direkt från hjärtat • Med hjärnan fullt påkopplad!

Att kommunicera projekt för barn, ungdomar och
personer med funktionsnedsättning känns extra viktigt!

Några av våra uppdrag:

 


X-CONS • en drogfri gemenskap

X-CONS hjälper sina medlemmar att hålla sig borta från kriminalitet och droger genom att erbjuda ett nytt socialt nätverk.

MAPPAR OCH INFOBLAD

UPPDRAG: Ta fram en skräddarsydd mapp med ett antal informationsblad om verksamheten och projekten inom X-Cons, bl.a. Ung i X-Cons och Med i matchen.
Materialet har en bred målgrupp såsom politiker, potentiella arbetsgivare, medlemmar och övriga intressenter i projekten. Materialet används flitigt och är mycket uppskattat.
Grafisk design & produktion: Louise Turlock

 

xcons16

UNGDOMSRÅDET • ABF Botkyrka

UNGDOMSRÅDET i Botkyrka finns för att ungdomar med funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter att aktivt påverka den lokala demokratin. 

GRAFISK PROFIL & MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

UPPDRAG: Formgivning av  grundprofil med kompletterande designelement till projektet plus material såsom folder, vykort och rollup.
Grafisk design & produktion: Louise Turlock

ABF16

EN STÄRKT RÖST • åtta ungdomsförbund i samarbete

Ett projekt med målet att öka inflytandet i samhället för unga med funktionsvariationer. Delaktiga förbund: Unga Rörelsehindrade, Svenska Celiakiungdomsförbundet, Unga Reumatiker, Unga Hörselskadade, Sveriges Dövas Ungdomsförbund, Ungdom för Social Hälsa och Unga Synskadade.

MARKNADSFÖRINGSMATERIAL & BOK

UPPDRAG: Formgivning och produktion av program, inbjudan, program, t-shirts, rollup, trottoarpratare och mycket annat till Almedalsveckan. Veckan blev succé för projektet.
Vi producerade också en ambassadörsmanual och en bok som sammanfattade projektets 3 år.
Grafisk design & produktion: Louise Turlock

Nyhet_Rost3

Inbjudan till Almedalen i ett annorlunda spännande format.Boken Samarbeta mera! som sammanfattade projektets tre år.


Hjärnkraft • Material för elever med förvärvad hjärnskada

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft arbetar för människor med förvärvad hjärnskada och deras närstående. Verkar för effektiv rehabilitering, ökad kunskap och förbättrat stöd för att minimera konsekvenserna av förvärvade hjärnskador.

MATERIAL FÖR ELEVER MED FÖRVÄRVAD HJÄRNSKADA

UPPDRAG: Formgivning och produktion av elevhäfte, lärarhandledning, protokoll och målkort.
Hur är det för dig? är ett material som på ett enkelt och pedagogiskt sätt ger en övergripande bild av olika svårigheter som barn och ungdomar med förvärvad hjärnskada kan uppleva i skolan.
Formgivning & produktion: Louise Turlock

 

hkinlaga2

UR • Kunskapsbanken

UR:s uppdrag är att producera och sända kunskapsprogram. UR tar också ett särskilt ansvar för språkliga/etniska minoriteter och personer med funktionsnedsättning. 

BOK OM ATT VARA ADOPTERAD

UPPDRAG: Formgivning och produktion av boken Stålmannen, Moses och jag – adopterade berättar. Målgrupp 9-12 år.

Här intervjuas adopterade barn och vuxna om stort och smått: Om kompisar, återresor, tjatiga frågor, fördomar och rasism. Här finns pannkakor från hela världen, filmtips, insändare och mycket, mycket mer. En bok för alla adopterade och alla andra som är intresserade av adoption.
Formgivning & produktion: Louise Turlock

adoptinlaga5

Vill du veta mer eller hur vi kan hjälpa er med formgivning, marknadsföring och kommunikation? Kontakta oss på tel 0706-15 03 07 eller mail info@turlock.se